triglav
 · Novice

ROCK TRIGLAV – vzpon na vrh rock glasbe Mi2, Elvis Jackson in Hamo & Tribute 2 Love.


Triglav ni samo naš ponos, ampak je izziv, ki čaka vsakega pravega Slovenca. Na Rock Radiu vas v sodelovanju z L56 vabimo, da se nam 10. maja 2024 pridružite na enkratnem vzponu - ne na vrh Triglava, ampak na vrh rock glasbe!

S tem koncertom se bo tudi L56 za nekaj časa poslovil od koncertne scene, zato ne zamudite poslovilnega rock spektakla, kjer se bodo rockerske duše prepustile akordom vrhunskih slovenskih rockerjev Mi2, Elvis Jackson in Hamo & Tribute 2 Love.

POHITI IN UJEMI AKCIJO EARLY BIRD!

Bodi med prvimi in si zagotovi vstopnice po nižji ceni samo 21,90 EUR! 
Early bird akcija velja samo za prvih 200 vstopnic, zato pohiti! 

Vstopnice so na voljo na Eventimu.

triglav

VEČ O SKUPINAH:

Ime Mi2 se na slovenski glasbeni sceni prvič pojavi v letu 1995. Od takrat naprej so nepogrešljivi s svojimi že skoraj ponarodelimi Sladka kot med, Čakal sn te ko kreten, Moja teta estera, Ko bil sn še mali pizdun, Zbudi me za 1. Maj, Sveta Margareta, Pojdi z menoj v toplice, Črtica, Hči vaškega učitelja, Čista jeba … 

Hamo & Tribute 2 Love je štiričlanska blues-rock skupina. Sestavljajo jo vokalist in kitarist Matevž Šalehar – Hamo, bobnar Martin Janežič – Buco, basist Uroš Škerl Kramberger in kitarist Peter Dekleva. Hamo & Tribute 2 Love so v vseh letih svojega dela in lubezni do njega večkrat pokazali in dokazali, da so v živo prepričljivi, močni in … karizmatični. In da počnejo točno to, kar imajo radi in kar ljubijo.

Elvis Jackson je slovenska glasbena skupina, ki združuje ska, punk, hard core, reggae in metal. Združili so se konec leta 1997 in od prvega dne dalje veljajo za bend, ki slovi po nepozabnih, s pozitivno energijo nabitih nastopih. Zato smo jih povabili na Bevkov trg v Novo Gorico na njihov prvi letošnji koncert. Skupino sestavljajo: David Kovšca - Buda: vokal, Boštjan Beltram - Berto: kitara, Marko Soršak - Soki: bobni in Erik Makuc - Slavc: bas kitara.