Dreamwalk se vračajo z novim singlom ''Paper Hearts''

Ljubljanska zasedba iz skate-emo-punk časov se vrača v prenovljeni zvočni podobi. 

Ljubljanska zasedba iz skate-emo-punk časov se vrača v prenovljeni zvočni podobi. 


* Dreamwalk so nase opozorili že konec 90-ih
* Vračajo se po sedmih letih premora
* "Paper hearts" napoveduje serijo novih singlovDreamwalk predstavljajo sveži singel "Paper hearts", vrnitev med aktivne ustvarjalce pa pripisujejo množici idej, ki so se v vmesnem času nabrale, in dobri ustvarjalni kemiji med člani Jeremijem Slakom, Janezom Debeljakom, Žigo Ravšljem in Rokom Ljubijem.

Spomnimo, skupina je na prelomu tisočletja igrala ključno vlogo v drugi generaciji skaterskega in punkovskega vala, ko so z zasedbama Multiball in Leaf-fat slovenski rokenrol vztrajno promovirali tudi na prizoriščih zunaj domovine. Danes so starejši in glasbeno še bolj zreli. Jeremi Slak, frontman in skupni imenovalec vseh kadrovskih zasedb v bendu doslej, za nov prihod trdi, da je: "...melodično-melanholična vesoljska ladja na domači rock sceni," in v šali doda: "ki zemljo obišče enkrat na desetletje!"

Poleg dejstva, da se z novim projektom vračajo po slabem desetletju ustvarjalnega premora, se Dreamwalk predstavljajo tudi v predrugačeni zvočni podobi. Preverjene in uspešne formule ema in skaterskega punk-rocka iz preloma tisočletja nadgrajujejo v novo, širšo kitarsko zmes, ki jo tudi kitarist in producent Janez Debeljak pripisuje tako zrelosti kot pripravljenosti na glasbeni eksperiment: "V glasbo smo dali več vesolja!"

"Paper hearts" je prvi v seriji singlov. Prihajajoči, ki zvočno sledijo temu, bodo na posluh v intervalih v prihodnjih mesecih