AntiValentinovo #2

 AntiValentinovo se vrača v ljubljansko Cvetličarno februarja 2020!

Napovedujemo dvodnevni koncertni dogodek, druženje za vse odbite rokerje, pankerje, nostalgike in urbano napredno mladino.. AntiValentinovo se vrača v ljubljansko Cvetličarno februarja 2020!

Funky punk kombinacija glasbe na AntiValentinovo #2 vas bo v dveh dneh pomladila, prizemljila in popeljala v glasbeni raj!

Na AntiValentinovo #2 bodo v sredo, 12.2.2020 nastopili slovenske legende jazz funky rocka ELEVATORS, njegova visokost Peter Paradox, ptujski mladi bend Infected, hrvaška skupina VATRAin nepogrešljivi shock rockerji LET 3, ki vedno poskrbijo za pravo zabavo!

Drugi dan glasbenega raja, v četrtek 13.2.2020, vam bodo večer s svojo glasbo popestrili TMS Crew, slovenski sinonim pozitivne energije, kultni reški pankerji PARAF v kombinirani postavi obeh zasedb z Valterjem in Vim Colo in slovenski hard-core pankerji NIET, ki se po kratkem premoru vračajo na koncertne odre.

V letu 2019 smo AntiValentinovo prvič speljali v Ljubljani, s koncerti Let 3, TBF in Vojko V prvi dan in s koncerti Elemental, Eda Maajke in Klemna Klemna drugi dan.

Prva verzija AntiValentinovega koncerta pa je nastala v Zagrebu na pobudo Let 3, ko so leta 2016 najavili veliki koncert v Domu Sportova. Ideja izvira iz poplave dogodkov za zaljubljene pare, zato so Let 3 v času valentinovega želeli ponuditi dogajanje tudi za ne-zaljubljene. Naslednje leto je bil koncert podnaslovljen 'Karentinovo' s sloganom “Ništa ljubav, samo karanje”, s katerim so zabavno stran dogodka humorno podkrepili. Slogan dogodka iz leta v leto dopolnjujejo in Antivalentinovo v Zagrebu je odtlej postalo osrednja zabava v februarju za vse drugače misleče.Na AntiValentinovo so do zdaj že nastopili: Psihomodo Pop, Vojko V, Edo Maajka, Elemental, TBF, Zabranjeno Pušenje, Bad Copy, Rambo Amadeus, Demolition Group in mnogi drugi.