ZABLUJENI GENERACIJI NI DOLGCAJT

Živosrebrni punk rockerji se po letih molka ponovno vračajo na sceno z udarno rokenrol koračnico z naslovom MEN NI DOLGCAJT. Marsikdo se jih z nostalgijo spomni po najstniških uspešnicah kot so Pozitiv vabrejšan, Pobegli vlak in Moja Liza. Zadnji singel, balado ČAS USTAVIL BI, so zablujenci izdali leta 2013.V prihajajočem letu se nam obeta kar nekaj novosti s strani Zablujene generacije. Men ni dolgcajt je prvi v vrsti.

V triminutni energijski bombi ne iščite globokega sedem dimenzionalnega sporočila, ker tega tam žal ne boste našli. Ali pač? Tri akordna koračnica nosi v sebi preprosto misel: uživaj v življenju in ne pusti, da ti čas, ki je izključno samo tvoj, diktira in kroji sistem. Življenje je eno samo in naj bo le to z vsakim dnem ustvarjeno in odigrano izključno po tvoji volji.

Singel MEN NI DOLGCAJT je nastal v produkciji ZABLUJENE GENERACIJE in PANKER STUDIA. Končni miks je nastajal in nastal v Montrealu – Canada, pod taktirko producenta LUCA TELLIERA, ki je v preteklosti že sodeloval z bendi svetovnega formata, kot je npr. SIMPLE PLAN.

http://www.zablujena.com/

https://www.facebook.com/ZablujenaGeneracija/